Još jedna dinamična nedelja u Fabbrica trening centru i nova druženja sa komitentima i saradnicima.

Ovog puta naš tim tehnologa, uz podršku tehničara primene, organizovao je seminar za saradnike sa dugogodišnjim iskustvom u primeni premaza.

Tema treninga je bilo upoznavanje sa novim proizvodima iz širokog asortimana premaza za tretman i dekoraciju površina u enterijeru.

Pored predstavljanja novih proizvoda kroz prezentaciju, organizovana je i praktična demonstracija pravilne primene premaza u našem specijalizovanom trening centru.

Tom prilikom je diskutovano i o faktorima koji u mnogome mogu uticati na finalni efekat na tretiranim površinama, pravilnoj primeni premaza, mogućnostima primene različitih tehnika rada u cilju postizanja unikatnog izgleda elemenata i sl.

Obzirom da su na treningu bili prisutni komitenti sa velikim praktičnim iskustvom u primeni premaza, razmena informacija je bila veoma dinamična na obostrano zadovoljstvo.

[slideshow_deploy id=’14111′]

Kako bi na najbolji način istakli prednosti i kvalitet proizvoda iz segmenta brusnih materijala, alata za brušenje i poliranje iz programa Mirka KWH, održana je i interaktivna demonstracija upotrebe različitih vrsta abraziva, pneumatskih i električnih alata, tehnika brušenja, te materijala i procedura vezanih za procese predpoliranja i poliranja površina tretiranih premazima u visokom sjaju.

Posebnu pažnju svih učesnika prezentacije privukli su električni alati nove generacije koji su jedinstveni po specifičnom dizajnu motora ( hermetički zatvoren motor bez četkica), izuzetnoj efikasnosti u radu, kao i ergonomskom dizajnu i maloj težini koja značajno smanjuje zamor pri radu.

Jedinstveni sistem brušenja bez prašine, koji se sprovodi upotrebom NET mrežica, kao i uvek oduševio je sve prisutne.

[slideshow_deploy id=’14125′]

Nakon završetka praktičnog dela prezentacije, uz osveženje je diskutovano o svemu što smo zajednički naučili tokom današnjeg treninga.

U isčekivanju novog susreta sa našim dragim komitentima.