Poslednjih dana februara organizovali smo novi interaktivni seminar u okviru projekta Fabbrica dani za naše saradnike.

Predstavnici sektora prodaje i tehničke podrške realizovali su kompletno predstavljanje premaza iz prodajnog programa Fabbrica doo, kao i noviteta iz oblasti površinske zaštite i dekoracije površina u enterijeru i eksterijeru.

Seminar je, prema već ustaljenoj praksi, organizovan u vidu dva segmenta:

  • teorijski deo – prezentacija različitih premaza i ciklusa površinske zaštite
  • praktični deo – testiranje proizvoda i sistema rada koji su bili predmet interesovanja tokom prvog dela prezentacije

Cilj seminara je upoznavanje sa novim trendovima u opremanju enterijera, sa unapređenim ciklusima površinske zaštite i inovativnim materijalima koji su rezultat dugogodišnjeg rada i unapređenja postojećih formulacija i receptura.

Tokom trajanja seminara, dragi gosti pokazali su veliko interesovanje za nove unapređene serije vodenih premaza za enterijer, raznovrsne mogućnosti korišćenja patina, kao i opcije za postizanje „natural wood” efekta na lakiranim površinama.

Tokom praktične prezentacije demonstrirani su pojedini ciklusi površinske zaštite, njihove prednosti i karakteristike.

Svi prisutni gosti uverili su se u mnogobrojne mogućnosti unapređenja postupka rada koje Fabbrica doo omogućava svojim komitetima, te opcije izrade uzoraka na različitim supstratima (panelima), koji se rade na upit investitora, arhitekti i dizajnera.

Nakon testiranja svih premaza i ciklusa površinske zaštite koji su bili posebno interesantni za naše drage goste, diskutovano je o svemu što je prezentovano tokom seminara, kao i načinima na koje je moguće unaprediti postojeći način rada u proizvodnim pogonima komitenata.