Fabbrica doo nastavlja sa sada već tradicionalnim interaktivnim seminarom FABBRICA DANI, kako za svoje komitente, tako i za nove saradnike.

Stručni tim Fabbrica doo je predhodne nedelje uspešno organizovao dva seminara:

  • Za komitente koji sprovode proces lakiranja
  • Za stručni tim arhitekti i dizajnera

Cilj seminara bio je da se svim učesnicima na najbolji način približe karakteristike proizvoda i istaknu njihove prednosti i kvalitet.
Mnogobrojni uzorci specifičnih materijala, jedinstvenih u ponudi Fabbrica doo, izazvali su posebno interesovanje prisutnih.
Tokom prezentacije naši gosti su imali mogućnosti da pogledaju panele, kao i da prodiskutuju sa našim tehnolozima o primenjenim ciklusima.

Najveće interesovanje prisutni su pokazali za sledeće premaze:

  • Metalik patine i metalik efekti
  • Specijalni efekti
  • Boje i efekti za staklo
  • Boje za sunđer
  • Premazi sa natural wood efektom
  • Premazi na bazi hidro-ulja
  • Vatrootporni premazi

Komitentima su detaljno prezentovane karakteristike premaze, predstavljeni su sertifikati za pojedine vrste premaze, kao i način na koji naš stručni tim učestvuje u preporukama materijala i ciklusa.

Akcenat je stavljen na vatrootporne premaze, jer se broj zahteva investitora za primenom ove grupe premaza, prilikom opremanja objekata, značajno povećao. Tehnolozi Fabbrica doo su tom prilikom detaljno objasnili mehanizam delovanja ove grupe premaza, njihove karakteristike, kao i sertifikate koje poseduju.

[slideshow_deploy id=’14514′]

Drugi deo seminara, za deo naših saradnika, organizovan je u Fabbrica specijalizovanom trening centru.
Tom prilikom su praktično prezentovane različite vrste premaza, njihova pravilna primena, kao i najčešće greške koje se javljaju u radu.

Cilj praktičnog dela prezentacije je bio da se komitenti upoznaju sa karakteristikama premaza koje ne koriste u svakodnevnom radu, kao i sa novim premazima u veoma bogatoj paleti proizvoda Fabbrica doo.
Isto tako, komitenti su imali prilike da samostalno testiraju premaze uz asistenciju naših tehničara primene.

[slideshow_deploy id=’14525′]

Na kraju druženja sa komitentima je realizovana interaktivna demonstracija Mirka programa za brušenje i poliranje, kao i samostalno testiranje alata uz superviziju naših tehničara.
Akcenat prezentacije je bio na detaljnom predstavljanju revolicionaranog sistema brušenja bez prašine, isticanju svih njegovih prednosti i uštedama koje se ostvaruju primenom Abranet mrežica za brušenje.
Naš tehnički tim je tokom praktične demonstracije pokazao kako se upotrebom alata i materijala za predpoliranje, olakšava i značajno skraćuje procedura poliranja u cilju lakšeg postizanja vrhunskih rezultata u izgledu površina tretiranih završnim lakovima u visokom sjaju.