Fabbrica doo organizovala je još jedan stručni seminar za svoje komitente i saradnike.

Tokom trajanja seminara svi prisutni saradnici kompanije Fabbrica imali su priliku da se detaljno upoznaju sa prodajnim asortimanom Fabbrica doo iz segmenta površinske obrade i dekoracije drvenih elemenata.

Stručni tim Fabbrica tokom seminara predstavio je nove premaze za površinsku obradu i dekoraciju drvenih površina, kao i specijalne, tehnološki napredne premaze, jedinstvene na domaćem tržištu:

  • Boje i efekti za dekoraciju stakla u enterijeru
  • Nove specijalne efekte
  • Boje za sunđer
  • Fluo boje
  • Metalik boje
  • Metal efekti

Svi gosti kompanije Fabbrica imali su priliku da pogledaju uzorke materijala pripremljenih za ovu priliku, razgovaraju sa tehnolozima o tehnikama rada i procedurama za postizanje željenih rezultata u površinskoj obradi.

U novom TRENING CENTRU predstavljena je moderna oprema koju naši tehničari koriste za formulisanje različitih tonova pigmentiranih boja i bajca koji se pripremaju po zahtevu komitenata, kao i novi sitem kontrole kvaliteta, koji omogućava našim saradnicima maksimalan oslonac i sigurnost.

Tokom praktične prezenatcije, tehnički servis Fabbrica doo demonstrirao je način nanošenja standardnih poliuretanskih premaza različitih vrsta i namena, kao i nove materijale iz prodajnog asortimana.

[slideshow_deploy id=’15120′]

Interaktivna prezentacija MIRKA proizvoda omogućila je svim prisutnim saradnicima da lično probaju sve materijale, tehnike rada i procedure za postizanje najboljih rezultata u površinskoj obradi postupkom brušenja.

Posebna pažnja bila je usmerena na ABRANET sistem brušenja koji omogućava elegantno i komforno brušenje bez prašine.

Stručne konsultacije o primeni materijala ocenjene su kao izuzetno korisne i konstruktivne.

Fabbrica doo je još jednom pokazala da je pouzdan poslovni partner, koji teži da domaće tržište konstantno upoznaje sa najnovijim svetskim trendovima u segmentu površinske zaštite i dekoracije.