Fabbrica doo organizovala je još jedan uspešan seminar za saradnike iz segmenta drvne industrije.

Naši dragi gosti, ovoga puta, bili su stručnjaci iz segmenta uređenja enterijera, odgovorni za realizaciju važnih i zahtevnih projekata u zemlji i inostranstvu.

Ovaj stručni seminar smo iskoristili kako bismo, između ostalog, predstavili mnogobrojne nove proizvode iz našeg prodajnog asortimana, koji nude raznovrsne mogućnosti u uređenju enterijera.

Posebno interesovanje naših gostiju bilo je usmereno na:

  • raznovrsne metal efekte za medijapan (zlato, bronza, srebro, aluminijum, bakar i hrom)
  • patine za postizanje antičkog efekta
  • zlatne, srebrne i bronzane listiće
  • specijalne efekte
  • boje za staklo
  • ulja i voskove
  • natural wood efekat itd.

Glavni cilj seminara bio je da se svim učesnicima na najbolji način približe karakteristike i mogućnosti pojedinih proizvoda i istaknu njihove specifične osobine i prednosti.

Između ostalog, gostima su predstavljeni svi atesti i sertifikati za različite grupe proizvoda, koji su potvrda izuzetnog kvaliteta i trajnosti premaza iz naše ponude.

Poseban akcenat je stavljen na široku ponudu vatrootpornih premaza, pre svega, jer se broj zahteva za primenom ove grupe premaza, prilikom opremanja objekata, značajno povećao. Tehnolozi Fabbrica doo su tom prilikom detaljno objasnili mehanizam njihovog delovanja, zaštitne karakteristike, kao i sertifikate koje poseduju.

Mnogobrojni uzorci specifičnih materijala, jedinstvenih u ponudi Fabbrica doo, izazvali su posebno interesovanje prisutnih. Tokom prezentacije naši gosti su imali mogućnosti da pogledaju uzorne panele, kao i da prodiskutuju sa našim tehnolozima o primenjenim ciklusima.

[slideshow_deploy id=’14481′]

Ovom prilikom, posebno je apostrofiran način na koji naš stručni tim učestvuje u preporukama materijala i ciklusa, shodno potrebama i zahtevima svakog pojedinačnog investitora.

Na kraju, naši dragi gosti, posetili su Fabbrica trening centar, koji je opremljen modernom opremom za nanošenje i testiranje premaza, kao i aparatima za brušenje nove generacije.

Tom prilikom, mogli su da se lično uvere u sve prednosti saradnje sa našom kompanijom, koje se ogledaju u mogućnostima testiranja različitih vrsta materijala, pripremu uzornih panela na zahtev kupca, opcijama za organizaciju edukacija za pravilnu primenu materijala, stručne konsultacije i tehničku podršku na terenu.

Fabbrica doo je još jednom pokazala da je pouzdan poslovni partner, koji svoje poslovne saradnike konstantno upoznaje sa novim materijalima i mogućnostima za proširenje poslovanja, na obostrano zadovoljstvo.