INTERAKTIVNI SEMINAR – FABBRICA DANI realizovan je ovoga puta u saradnji sa partnerskom firmom VISA PROM.

Tim tehnologa i tehničara zaposlenih u službama prodaje i tehničke podrške sproveo je detaljno predstavljanje kompletnog prodajnog asortimana naše kompanije. Ovaj segment, koji je pre svega izuzetno raznovrstan, može ponuditi rešenja za različite zahteve kako po pitanju kvaliteta, tako i po pitanju konkurentne cene.

Tom prilikom, detaljno su predstavljene karakteristike, kao i mogućnosti pojedinih premaza iz našeg prodajnog asortimana, sa posebnim osvrtom na tehnologiju primene proizvoda za površinsku zaštitu i dekoraciju u segmentu drvne industrije.

Cilj seminara bio je da se svim učesnicima na najbolji način približe karakteristike proizvoda i istaknu njihove prednosti i kvalitet.

Tom prilikom, mnogobrojni uzorci specifičnih materijala, jedinstvenih u ponudi Fabbrica doo, izazvali su posebno interesovanje prisutnih. Naši gosti su imali mogućnosti da pogledaju uzorne panele sa različitim tipovima premaza i efekata, kao i da prodiskutuju sa našim tehnolozima o primenjenim ciklusima.

Najveće interesovanje prisutni su pokazali za sledeće materijale za površinsku obradu:

  • Nove serije vodenih lakova za eksterijer koje mogu odgovoriti različitim zahtevima tržišta
  • Širok asortiman akrilnih premaza izuzetnih nežutećih karakteristika
  • Nove specijalne efekte
  • Metalik patine i metalik efekte
  • Premaze sa natural wood efektom
  • Premaze na bazi hidro-ulja
  • Zlatne listiće
  • Proizvode za reparacije i restauracije

[slideshow_deploy id=’13766′]

Drugi, praktični deo seminara organizovan je u Fabbrica specijalizovanom trening centru.

Tehničari pripreme zaposleni u našoj kompaniji detaljno su predstavili posetiocima naš način rada, mogućnosti za dopunsko toniranje premaza prema zahtevima kupca, modernu opremu za formulisanje i testiranje premaza, te sistem kontrole kvaliteta koji se sprovodi u cilju adekvatnog snabdevanja tržišta materijalima vrhunskog kvaliteta.

Tom prilikom su praktično prezentovane različite vrste premaza, njihova pravilna primena, kao i najčešće greške koje se javljaju u tokom primene.
Cilj praktičnog dela prezentacije je bio da se komitenti upoznaju sa karakteristikama premaza koje ne koriste u svakodnevnom radu, kao i sa svim novim premazima u veoma bogatoj paleti proizvoda Fabbrica doo. Isto tako, komitenti su imali prilike da samostalno testiraju premaze uz asistenciju naših tehničara primene.

Svi prisutni gosti uverili su se u mnogobrojne mogućnosti unapređenja postupka rada koje Fabbrica doo omogućava svojim komitentima.

[slideshow_deploy id=’13776′]

Kako bi na najbolji način istakli prednosti i kvalitet proizvoda iz segmenta brusnih materijala, alata za brušenje i poliranje iz programa Mirka KWH, realizovana je i interaktivna demonstracija upotrebe različitih vrsta abraziva, pneumatskih i električnih alata, tehnika brušenja, te materijala i procedura vezanih za procese predpoliranja i poliranja površina tretiranih premazima u visokom sjaju.

Posebnu pažnju svih učesnika prezentacije privukli su električni i pneumatski alati nove generacije, koji su jedinstveni po specifičnom dizajnu, izuzetnoj efikasnosti u radu, kao i ergonomskom dizajnu i maloj težini koja značajno smanjuje zamor pri radu.

Jedinstveni sistem brušenja bez prašine, koji se sprovodi upotrebom NET mrežica, kao i uvek oduševio je sve prisutne.

[slideshow_deploy id=’13792′]

Nakon završetka prezentacije, sprovedene su konsultacije na temu unapređenja postojećih procedura rada u proizvodnim pogonima komitenata, tokom koje su naši gosti dobili veliki broj saveta od strane tehničara primene sa dugogodišnjim iskustvom.