PREZENTACIJA TOUCH UP LINIJE BORMA WACHS I MIRKA PROGRAMA ZA BRUŠENJE I POLIRANJE

Fabbrica doo je nedavno proširila svoj prodajni asortiman novom linijom proizvoda italijanskog proizvođača Borma Wasch. Tim povodom, započeli smo praksu organizacije praktičnih prezentacija proizvoda iz ovog specifičnog programa kako bismo našim komitentima na najbolji način približili njihove karakteristike.

Prvi deo prezentacije obuhvatao je praktičnu demostraciju rada sa materijalima iz nove “Touch up” linije za reparacije i resturacije koja je osmišljena je kako bi se komplikovan proces koji podrazumeva popravke i reparacije površina koje su obrađene postupkom lakiranja, maksimalno pojednostavio.

Tom prilikom, predstavljene su sve prednosti primene ovog programa, naročito važnog kod postupka sanacije manjih ili većih oštećenja na prethodno izlakiranim površinama koja se javljaju prilikom odlaganja, transporta ili montaže elemenata. Naši tehničari primene demonstrirali su tehnike rada koje obezbeđuju brz i efikasan postupak reparacije.

Posebno interesovanje prisutni gosti pokazali su za:

  • Meke voskove za reparacije
  • Tvrde voskove za reparacije
  • Markere za popravke oštećenja
  • Olovke za iscrtavanje teksture drveta
  • Sprej za reparacije u različitim procentima sjaja

[slideshow_deploy id=’14133′]

Pored pomenute “Touch up” linije za reparacije i restauracije, veliko interesovanje naših gostiju izazvalo je asortiman filera za zapunjavanje (jednokompomentnih i dvokomponentnih), čijom je primenom moguća sanacija manjih, ali i većih oštećenja na površinama, pre daljeg tretmana željenim premazima. Posebna pogodnost ove grupe proizvoda je što se tonovi mogu međusobno mešati u cilju postizanja odgovarajuće željene nijanse.

Iz novog programa Borma Wasch, predstavljeni su i proizvodi specijalne namene “CA’D’ORO” linija, koji su namenjeni za tretman antiknog nameštaja, ikona i ikonostasa, unikatnih ramova, lajsni i sličnih elemanata u enterijeru. U ovu grupu spadaju zlatni, srebrni i bronzani listići sa kompletnim pratećim programom, kao i alatima koji olakšavaju njihovu primenu.

[slideshow_deploy id=’14144′]

U poslednjem, ali ne i manje važnom segmentu prezentacije, na veliko zadovoljstvo svih prisutnih učesnika, detaljno su predstavljene procedure brušenja i poliranja, upotrebom preporučenih Mirka alata i materijala, kojima se na najjednostvaniji način postižu željeni finalni efekti tretiranih površina.

Pored standardnih brusnih materijala predstavljene su i novosti iz programa Mirka KWH:

  • specijalna serija abraziva i alata za obradu kompozitnih materijala (keroka, veštačkog kamena i granita),
  • materijali za poliranje staklenih površina u cilju uklanjanja oštećenja nastalih tokom njihove ekploatacije.