Fabbrica doo nastavlja sa realizacijom prezentacija i treninga za svoje dugogodišnje komitente. Ovog puta imali smo zadovoljstvo da ugostimo naše drage prijatelje koji imaju veliko iskustvo u primeni premaza.

Cilj seminara bio je da se svim učesnicima na najbolji način približe karakteristike proizvoda i istaknu njihove prednosti i kvalitet.

Pored toga, predstavili smo sve nove premaze iz bogatog Fabbrica doo asortimana, kao i premaze iz grupe specijalnih efekata za tretman MDF-a, metalik boje i raznovrsne efekte za staklo.

Mnogobrojni uzorci specifičnih materijala, jedinstvenih u ponudi Fabbrica doo, izazvali su posebno interesovanje prisutnih.

Nakon teorijskog dela, usledila je praktična prezentacija primene premaza uz asistenciju naših tehničara primene.

Obzirom da je reč o osobama sa dugogodišnjim praktičnim iskustvom u primeni premaza, možemo slobodno reči da je ovo bio najzabavniji deo prezentacije.

[slideshow_deploy id=’14494′]

Sem pravilne primene premaza, dosta je diskutovano i o važnosti pravilne pripreme supstrata, međufaznom brušenju, kao i tehnikama rada koje mogu dosta uticati na finalni efekat koji se postiže primenom premaza.

U atmosferi punoj smeha završili smo druženje, uz obostrane želje da se uskoro ponovo vidimo i naučimo nešto novo.