Fabbrica doo organizovala je još jedan stručni seminar za svoje komitente i saradnike.

Tokom trajanja seminara predstavljeni su noviteti u segmentu abraziva i alata za brušenje i poliranje.

Očekivano, novi sistem brušenja bez prašine koji se realizuje upotrebom specijalnih NET abraziva i posebno konstruisanih alata, privukao je najviše pažnje kod svih prisutnih.

Stručni tim Fabbrica tokom seminara predstavio je nove, dopunske materijale, iz MIRKA asortimana:

  • Abranet ACE – mrežice u diskovima
  • Base cut abraziv u diskovima na papiru
  • Coarse cut abraziv u diskovima na papiru
  • Hiomant abraziv u rolnama
  • Pros pneumatske brusilice
  • Univerzalne stope za brušenje
  • Nove stope za poliranje
  • Nove paste za poliranje

Svi gosti kompanije Fabbrica imali su priliku da se detaljno upoznaju sa svim novitetima, te razgovaraju sa tehnolozima o tehnikama rada i procedurama za postizanje željenih rezultata u površinskoj obradi. U našem izložbenom salonu, predstavljeni su uzorni paneli koji su lakirani novim premazima i efektima iz naše ponude.

[slideshow_deploy id=’14365′]

U novom Fabbrica TRENING CENTRU predstavljena je moderna oprema koju naši tehničari koriste za formulisanje različitih tonova pigmentiranih boja i bajca koji se pripremaju po zahtevu komitenata, kao i novi sitem kontrole kvaliteta, koji omogućava našim saradnicima maksimalan oslonac i sigurnost.

Tokom praktičnog dela, tehnički servis Fabbrica doo demonstrirao je upotrebu svih alata i abraziva iz Mirka prodajnog asortimana, kao i detljne procedure brušenja i poliranja.

Praktična prezentacija MIRKA proizvoda omogućila je svim prisutnim saradnicima da lično probaju sve materijale, tehnike rada i procedure za postizanje najboljih rezultata u površinskoj obradi.

[slideshow_deploy id=’14374′]

Nakon prezentacije, sprovedena je konstruktivna diskusija na temu unapređenja postojećih procedura brušenja i poliranja, tokom koje su naši gosti dobili veliki broj saveta od strane naših tehničara primene.