Tehnička služba Fabbrica doo je organizovala stručni seminar za svoje dugogodišnje saradnike iz sektora drvne industrije u cilju upoznavanja sa nestandardnim proizvodima, specifične namene, iz sopstvenog prodajnog asortimana.

Cilj seminara bio je da se svim učesnicima na najbolji način približe karakteristike proizvoda iz naše ponude, istaknu njihove prednosti i kvalitet.

Tokom prvog dela prezentacije posebno su predstavljeni premazi koji nisu standardno zastupljeni u proizvodnjama naših komitenata.
Isto tako, pored upoznavanja sa pojedinačnim proizvodima, diskutovano je o kompletnim ciklusima površinske zaštite koje treba primeniti u cilju postizanja najboljih rezultata.

Najveće interesovanje, naši dragi gosti pokazali su za sledeće proizvode: specijalni efekti, širok asortiman akrilnih premaza u dubokom matu i visokom sjaju, prajmer za metal, patine, nove serije bajca itd.

Tom prilikom, predstavljeni su mnogobrojni uzorci na panelima, koji su tertirani materijalima koji su jedinstveni u ponudi Fabbrica doo. Naši gosti su imali mogućnosti da prodiskutuju sa našim tehnolozima o svim primenjenim ciklusima.
Pored toga, posebno je bilo je reči o neophodnosti primene toniranih podloga ukoliko se za realizaciju koriste premazi u intezivnim, jarkim nijansama. Primenom pomenutih podloga se postiže odgovarajuća obojenost tretirane površine.
Fabbrica doo nudi svojim komitentima mogućnost toniranja podloga u svim tonovima po standardizovanim ton kartama (RAL, NCS) ali i po specifičnom zahtevu.

[slideshow_deploy id=’16313′]

Drugi, praktični deo seminara organizovan je u Fabbrica specijalizovanom trening centru.

Tehničari pripreme zaposleni u našoj kompaniji detaljno su predstavili posetiocima naš način rada, mogućnosti nijansiranja premaza prema zahtevima kupca, modernu opremu za formulisanje i testiranje premaza, te sistem kontrole kvaliteta koji se sprovodi u cilju adekvatnog snabdevanja tržišta materijalima vrhunskog kvaliteta.
Tom prilikom su praktično prezentovane različite vrste premaza, njihova pravilna primena, kao i najčešće greške koje se javljaju u tokom primene.

Cilj praktičnog dela prezentacije je bio da se komitenti upoznaju sa karakteristikama premaza koje ne koriste u svakodnevnom radu, kao i sa svim novim premazima u veoma bogatoj paleti proizvoda Fabbrica doo. Isto tako, komitenti su imali prilike da samostalno testiraju premaze uz asistenciju naših tehničara primene.

Svi prisutni gosti uverili su se u mnogobrojne mogućnosti unapređenja postupka rada koje Fabbrica doo omogućava svojim komitentima.