Stručni tim Fabbrica doo je realizovao INTERAKTIVNI SEMINAR – FABBRICA DANI sa ciljem da svojim dugogodišnjim saradnicima detaljno približi karakteristike premaza i tehnologiju primene proizvoda za površinsku zaštitu i dekoraciju u segmentu drvne industrije. Ovoga puta, seminar je realizovan u saradnji sa partnerskom firmom OMEGA PROFEKS, sa ciljem da prisutnim gostima, pre svega, predstavi raznovrsnu ponudu premaza za površinsku obradu i dekoraciju u drvnoj industriji, kao i sve novitete u prodajnom asortimanu Fabbrica doo.

Tokom prezentacije posebno su apostrofirani svi noviteti u ponudi Fabbrica doo:

  • izolatori za medijapan koji omogućavaju postizanje izuzetnih rezultata kod obrade ove vrste supstrata
  • nove serije poliesterskih podloga ( belih i transparentnih ) bez neprijatnog mirisa i sa smanjenim sadržajem aromatičnih jedinjenja
  • nova serija belih lakova u visokom sjaju sa izuzetnim karakteristikama
  • akrilni lakovi u visokom sjaju čijom upotrebom se postiže izuzetan izgled lakiranih površina
  • unapređena serija transparentnih poliuretanskih lakova poboljšane pokrivnosti
  • nova serija vodenog bajca sa odličnim karakteristikama i veoma konkurentnom cenom
  • raznovrsni specijalni efekti za dekoraciju površina u enterijeru
  • boje i efekti za staklo
  • “Touch-up” linija proizvoda za reparacije I restauracije

U cilju detalnjog upoznavanja svih prisutnih sa mogućnostima i prednostima saradnje sa kompanijom Fabbrica doo, realizovana je poseta Fabbrica laboratorijama, trening centru i magacinskim prostorijama u kojima se vrši skladištenje robe za potrebe komitenata.

Tom prilikom svi prisutni saradnici imali su priliku da se uvere u ozbiljnost naše kompanije po pitanju izuzetno dobro snabdevenog lagera, koji omogućava svim saradnicima konstantno i nesmetano snabdevanje svim potrebnim premazima, abrazivima i pratećom opremom.

Tehničari pripreme zaposleni u našoj kompaniji detaljno su predstavili posetiocima naš način rada, mogućnosti za dopunsko toniranje premaza prema zahtevima kupca, modernu opremu za formulisanje i testiranje premaza, te sistem kontrole kvaliteta koji se sprovodi u cilju adekvatnog snabdevanja tržišta materijalima vrhunskog kvaliteta.

[slideshow_deploy id=’14231′]

Pored toga, komitentima je predstavljen moderno opremljen TRENING CENTAR u kome se sprovode obuke za primenu premaza iz našeg prodajnog asortimana, demonstracije karakteristika pojedinih proizvoda, a takođe pruža prilika našim saradnicima da samostalno testiraju sitem rada sa pojedinim proizvodima.

Tokom praktične prezentacije demonstrirani su pojedini ciklusi površinske zaštite, nihove prednosti i karakteristike.
Svi prisutni gosti uverili su se u mnogobroje mogućnosti unapređenja postupka rada koje Fabbrica doo omogućava svojim komitetima, te opcije izrade uzoraka na različitim supstratima ( panelima ), koji se rade na upit investitora, arhitekti i dizajnera.

[slideshow_deploy id=’14247′]

Kako bi na najbolji način istakli prednosti i kvalitet proizvoda iz segmenta brusnih materijala, alata za brušenje i poliranje iz programa Mirka KHW, realizovana je i interaktivna demonstracija upotrebe različitih vrsta abraziva, pneumatskih i električnih alata, tehnika brušenja, te materijala i procedura vezanih za procese predpoliranja i poliranja površina tretiranih premazima u visokom sjaju.

Posebnu pažnju svih učesnika prezentacije privukli su električni alati nove generacije koji su jedinstveni po specifičnom dizajnu, izuzetnoj efikasnosti u radu, kao i ergonomskom dizajnu i maloj težini koja značajno smanjuje zamor pri radu. Jedinstveni sistem brušenja bez prašine, koji se sprovodi upotrebom NET mrežica, kao i uvek oduševio je sve prisutne.

Naš tehnički tim je tokom praktične demonstracije pokazao kako se upotrebom MIRKA alata i materijala za predpoliranje i poliranje, olakšava i značajno skraćuje procedura poliranja, u cilju lakšeg postizanja vrhunskih rezultata u izgledu površina tretiranih završnim lakovima u visokom sjaju.

[slideshow_deploy id=’14268′]

Nakon završetka prezentacije, sprovedena je dinamična diskusija na temu unapređenja postojećih procedura brušenja i poliranja u proizvodnim pogonima komitenata, tokom koje su naši gosti dobili veliki broj saveta od strane naših tehničara primene sa dugogodišnjim iskustvom.