U cilju unapređenja saradnje sa svojim komitentima i saradnicima, Fabbrica doo nastavlja sa praksom organizovanja prezentacija u cilju predstavljanja novih proizvoda iz sopstvenog prodajnog asortimana.

Tim tehnologa i tehničara, specijalizovanih za segment površinske zaštite, organizovao je još jednu uspešenu prezentaciju za svoje komitente, odnosno zaposlene na poslovima pripreme i lakiranja različitih elemenata u enterijeru.

Tokom prezentacije, ukratko su predstavljeni premazi iz segmenata površinske zaštite i dekoracije različitih supstrata, sa posebnim osvrtom na mnogobrojne specifične zahteve koji dolaze iz same proizvodnje. Pored toga, diskutovano je na temu pravilne pripreme za proces lakiranja, adekvatne primene premaza, odabira odgovarajućeg ciklusa lakiranja, vremena sušenja između slojeva, radnih uslova, skladištenja izlakiranih elemenata, te njihovog slaganja i pakovanja.

[slideshow_deploy id=’16202′]

Pored širokog asortimana proizvoda koji je tom prilikom predstavljen, najveće interesovanje prisutni su pokazali za sledeće artikle:

  • akrilni self sealer za sistem otvorenih pora, kao i sve mogućnosti njegove primene
  • poliesterske podloge, čijom primenom se postže odlična zapunjenost lakiranih površina
  • novi specijalni efekti iz naše ponude
  • touch up linija proizvoda za reparacije i restauracije

Tokom praktičnog dela prezentacije predstavljene su sve usluge koje pruža Fabbrica služba tehničke podrške, kao i visok stepen kontrole kvaliteta proizvoda koji se pripremaju po zahtevu kupca.

Pored toga, sprovedena je obuka za primenu različitih vrsta premaza, demonstrirane su tehnike rada koje treba primeniti u cilju jednostavnijeg i lakšeg postizanja željenog efekta na tretiranim površinama.

[slideshow_deploy id=’16213′]

Tom prilikom, testiran je i akrilni self sealer, samostalno, ali i u ciklusu sa različitim vrstama patina (vodene, sintetičke, metalik) na različitim vrstama supstrata, kako bi se na najbolji način predstavile sve njegove mogućnosti, kao i polja primene.

Takođe je, još jednom naglašeno, da Tehnička služba Fabbrica doo svim svojim komitentima stoji na raspolaganju vezano za preporuke materijala, kompletnih ciklusa površinske zaštite u enterijeru, kao i dopunska testiranja i prezentaciju rada sa novim materijalima sa specifičnim karaktersitikama.

Na kraju druženja svim gostima je posebno apostrofirano da Sektor za razvoj kompanije Fabbrica doo, redovno prati sve trendove i nove tendencije u opremanju enterijera, razvoj novih tehnologija za formulaciju premaza, kako bi svojim saradnicima uvek bila u mogućnosti da ponudi nešto novo, inovativno i jedinstveno na lokalnom tržištu.